Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 20 листопада 2015, 17:26

На Львівщині викрили квартирних злодіїв

поліція

Львівські правоохоронці спіймали злочинну групу, яка спеціалізувалася на квартирних крадіжках.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, як встановили працівники поліції, до групи входили два рецидивіста, зловмисник-початківець та студентка. Усіх чотирьох правоохоронці затримали вчора в одному з райцентрів Львівщини.

«Ми отримували інформацію про квартирні крадіжки, скоєні у різних містах Львівської області, які дуже схожі між собою і невдовзі встановили зловмисників, котрі могли бути причетні до їх скоєння. Група складалась з чотирьох осіб – трьох чоловіків, двоє з яких раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за розбої та крадіжки і одна 20-річна дівчина-студентка. Усі мешканці Львова», – зазначив начальник відділу кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у Льсвівській області підполковник поліції Роман Рибіцький

Як повідомили у поліції, зловмисники ретельно готувались: вивчали спосіб життя майбутніх жертв, з’ясовували їх матеріальне становище та звички. Також ретельно розробляли план скоєння кожного злочину і навіть передбачали шляхи відходу, здійснювали крадіжки у райцентрах області і для поїздок використовували непримітний автомобіль ВАЗ 2106.

Працівники поліції затримали зловмисників неподалік Львова, коли вони саме повертались з чергової «справи».

«В нас вже були відповідні рішення суду, ми зупинили автомобіль та провели санкціонований обшук. Також обшуки були проведені за місцем проживання зловмисників. Виявили та вилучили речові докази – ювелірні вироби з золота та срібла, ноутбуки, планшети, побутову техніку та грошові кошти, викрадені з квартир», –повідомив Роман Рибіцький.

Сьогодні зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні десяти квартирних крадіжок. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.