Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 23 листопада 2015, 15:49

Львівські «Кажани-2» закінчили перший тур чемпіонату Вищої ліги з однією поразкою та двома перемогами

ВК «Барком-Кажани»

На першому турі чемпіонату Вищої ліги, що проходив у Сонячній Долині, поблизу Чернівців, львівський ВК «Кажани-2» зіграли три матчі: дві перемоги, одна поразка.  

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, львівські волейболісти обіграли «Родничок-Колос» (Новоселиця) – 3:2 та «Педуніверситет-ШВСМ» (Чернігів) – 3:0, натомість з рахунком 1:3 поступилися хмельницькому «Новатору».

«Можна сказати, що ми здобули прогнозований результат. Ще за матчами «Новатора» у Кубку України розуміли, що цей суперник буде фаворитом змагань у Вищій лізі. «Новатор» підсилився сильним діагональним гравцем, який виступав за кордоном», – зазначив головний тренер «Кажанів-2» Владислав Лазарчук.

А у матчі з командою «Педуніверситет» з Чернігова, за словами Лазарчука, напруженою була лише перша партія. У цьому матчі були задіяні усі гравці: як основні, так і резервні. 

«У матчі з «Родничком-Колосом» хоч і перемогли з рахунком 3:2, могли розраховувати й на більше. У перших двох сетах ми перемогли, а от у третій партії у нас виникли проблеми з подачею. Дуже багато помилок зробили на власній подачі. Не обійшлося у цьому матчі і без суддівських помилок, але не хотів би на цьому акцентувати увагу», – наголосив Владислав Лазарчук.

Зазначимо, наступний тур серед команд вищої ліги відбудеться наприкінці грудня у Чернігові. Після першого туру чемпіонату «Кажани-2» є на другому місці у групі А (5 очок).

«Новатор» з Хмельницького лідирує у чемпіонаті (9 очок), на третьому місці чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» (3 очки), а на четвертому місці «Родничок-Колос» (1 очко).

Нагадаємо, «Барком-Кажани» перемогли всіх своїх суперників та вийшла у другий тур Кубку України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.