Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська податкова

Вівторок, 24 листопада 2015, 09:47

Посадовців львівського підприємства викрили на махінаціях при закупівлі

Львівська податкова

На Львівщині викрито розтрату державних коштів на посадовими особами 520 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, у Львові відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати державних коштів шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами одного з великих підприємств Львівщини.

Посадовці підприємства за результатами проведених тендерних процедур уклали договір з переможцем тендеру ТОВ «І» на постачання товарно-матеріальних цінностей на загальну суму понад 7 млн. грн.

Як зазначили у податковій, було встановлено, що з метою документального оформлення закупівлі товарів ТОВ «І» скористалось послугами фірми, яка фактично не могла постачати товари, оскільки на підприємстві відсутні виробничі потужності, складські приміщення, транспорт.

Також з'ясувалось, що пропозиції TOB «І» за процедурами закупівель не відповідали умовам документації конкурсних торгів. Окрім того, вартість пропозиції ТОВ «І» на 35,3% перевищувала обсяг коштів, передбачений на фінансування вищевказаної закупівлі.

Таким чином, посадові особи підприємства здійснили розтрату державних коштів в сумі 520 тис. грн.

Наразі триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.