Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Борислав

Вівторок, 24 листопада 2015, 16:12

У Бориславі торгували незаконним алкоголем

Борислав

Правоохоронці викрили незаконний продаж алкогольних напоїв італійського виробництва у торгівельному закладі Борислава.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили дільничні інспектори поліції, у одному з торгових закладів у Бориславі працівниця здійснювала торгівлю алкогольними напоями італійського виробництва, не маючи відповідної ліцензії.

Наразі вирішується питання щодо притягнення винних у вчиненні правопорушення до адміністративної відповідальності за статтею 156 КУпАП (роздрібна або оптова, включаючи імпорт або експорт, торгівля спиртом етиловим, коньячним або плодовим або роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без наявності ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору).

Таке правопорушення тягне за собою відповідальність – накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.