Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Береза

Четвер, 26 листопада 2015, 14:07

Береза з'їхав від Синютки

Сергій Береза

20 листопада Олег Синютка підписав заяву на звільнення за власним бажанням директора Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Сергія Берези.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Відтак в заяві Асоціації йдеться:

а 1,5 року на посаді директора департаменту уже побували три фахівці. Зокрема, роботи в обласній адміністрації позбувся профільний заступник директора Віктор Чайко, який безпосередньо курував транспорт і користувався авторитетом і повагою серед транспортних підприємств Львівщини. Водночас не можна сказати, що сфера пасажирських перевезень автомобільним транспортом регіону уже не потребує втручання і що кадрові ігри в департаменті не давали б болісного ефекту. Адже проблеми, що є у перевезеннях, нагромаджуються. Хто буде ними займатися  невідомо. Так само перевізникам Львівщини незрозуміло, чому фахівців "просять" із посад."

Зараз виконуючим обов'язки директора Департаменту є Роман Кокотайло  – начальник Управління розвитку інфрструктури ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.