Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Дрон

дрон-погляд на зони екологічного лиха

Середа, 2 грудня 2015, 11:02

Тренінг «Як писати лонгрід» відбудеться у Львові

дрон-погляд на зони екологічного лиха

Доцент кафедри нових медіа ЛНУ ім.Івана Франка, відомий львівський журналіст Юрій Залізняк розкаже що таке лонгріди і навчить писати мультимедійні історії. 

До участі у тренінгу запрошуються волонтери проекту «Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини», журналісти, студенти-журналісти ЛНУ ім. Івана Франка, журналісти.

Тренінг «Як писати лонгрід» відбудеться 4 грудня, у п’ятницю, о 13.30, в мультимедійній лабораторії кафедри нових медіа факультету журналістики ЛНУ ім.Івана Франка (аудиторія 106), за адресою Львів, вул. Генерала Чупринки, 49.

Тренінг проводиться в рамках проекту «Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини», який реалізується за підтримки Freedom House та Міністерства закордонних справ уряду Норвегії.

Нагадаємо, у листопаді експерти проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" провели тренінг для журналістів і студентів про те, як проводити журналістські розслідування.

У липні редакція ІА "Варіанти" в партнерстві з фахівцями Товариства "Зелений хрест", кафедри нових медіа ЛНУ ім. І. Франка й Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА розпочали реалізацію проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини".

Проект "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" покликаний активізувати зусилля місцевої влади, громадськості та журналістів регіону на вирішення екологічних проблем, які є джерелами соціальної напруги і які перешкоджають інтеграції до ЄС.

Бажаючих взяти участь у тренінгу просимо звертатись до координатора Зоряни Бутковської тел. 067-370-25-99 або повідомити про свою участь поштою: varianty.lviv@gmail.com

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.