Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

врізка в нафтопровід

tyachiv.com.ua

П'ятниця, 4 грудня 2015, 15:09

На Львівщині з нафтопроводу викрадали дизпаливо

врізка в нафтопровід

У Старосамбірському районі виявили врізку до нафтопроводу, з якої незаконно перекачували дизельне паливо за допомогою спеціального обладнання.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

2 грудня, у полі, неподалік села Тисовиця Старосамбірського району, правоохоронці виявили несанкціоновану врізку в нафтопровід, за допомогою якої зловмисники викрадали дизельне пальне.

У поліції розповіли, що врізка була розташована на глибині 15 сантиметрів: двадцятиметровий шланг, закопаний у землю та протянутий на 20 метрів від центральної труби, закінчувався прикріпленим до нього шаровим краном.

Наразі працівники Старосамбірського відділення поліції встановлюють особи зловмисників, котрі періодично приїжджали до врізки з ємністю, відкривали кран і у такий спосіб викрадали дизпаливо.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.292 (пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.