Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт

П'ятниця, 4 грудня 2015, 10:37

Будівництво колектора на вул. Стуса розпочнеться у середині грудня

ремонт

У рамках будівництва трамвайної колії на Сихів всередині грудня планують розпочати будівництво колектора закритим способом на вул. Стуса.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, у рамках будівництва трамвайної колії на Сихів, з середини грудня планують розпочати будівництво каналізаційного колектора закритим способом на вул. Стуса.

Угода на виконання вказаних робіт укладена з підрядною компанією «Онур».

«Ми підписали угоду з компанією «Онур» щодо будівництва каналізаційного колектора закритим способом на вул. Стуса. Думаю, на середину грудня у нас будуть готові усі дозвільні документи для початку цих робіт. Довжина каналізаційного колектора – 800 м. Також на вул. Стуса вище від входу в парк «Залізні Води» тривають роботи з заміни колектора відкритим способом та влаштування дорожнього полотна», – зазначив Олег Береза.

Зазначимо, на проспекті Червоної Калини наразі ремонтники ще тільки облаштовують пішохідні переходи.

Нагадаємо, проект «Трамвай на Сихів» планували завершити до кінця 2015 року. Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладають по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини до «Санта-Барбари».

Проект фінансується за рахунок кредиту від ЄБРР у 6 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 6,2 млн. євро.

У міськраді наголошували, що прокладення трамвайної колії з Сихова до центру міста має на меті зменшити транспортне навантаження у Сихові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.