Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиць

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 4 грудня 2015, 12:10

Вул. Хмельницького у Львові асфальтують

ремонт вулиць

Ділянка вул. Хмельницького на відтинку від вул. Промислової до вул. Шкільної готова до асфальтування. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, як тільки сприятиме погода, підрядник приступить до виконання ремонтних робіт.

«На вул. Хмельницького на ділянці від вул. Шкільної до вул. Промислової, як тільки дозволять температурні показники, підрядник приступить до робіт з асфальтування дорожнього полотна. Може і на ці вихідні, адже йде потепління. Також зараз замощують вул. Гайдамацьку – Замарстинівську, щоб якомога швидше відновити рух трамвайного маршруту №4.  Також ремонтні роботи тривають і на вул. Гайдамацькій», – зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вул. Промислової на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького, вул. Хмельницького на ділянці від вул. Промислової до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацьку. Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Вартість усіх ремонтних робіт – близько 6,5 млн євро. Термін виконання робіт – 6-7 місяців.

Також,  у зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських авобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.