Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Національна поліція України

П'ятниця, 4 грудня 2015, 17:47

Зарплата українських поліцейських коливатиметься від 6 до 100 тисяч гривень

Національна поліція України

Глава Нацполіції зароблятиме 89 тис грн з надбавками, а звичайний поліцейський без стажу – 6 тис грн.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Глава Нацполіції отримуватиме 98 000 грн (з урахуванням всіх доплат), заступники – у середньому 70 000 грн, керівники структурних підрозділів апарату та територіальних органів – в середньому 30 000 грн. Новачок і наймолодший за званням поліцейський відразу, зі старту, буде отримувати 6163 гривні. І з кожним роком заробляти надбавку", – зазначив Аваков.

Загалом, як повідомив Арсен Аваков, посадовий оклад поліцейського Національної поліції України становить 1700 грн, а посадовий оклад міліціонера становив 500 грн; сержант поліції зароблятиме 800 грн, натомість сержант міліції отримував 45 грн.

До офіційної заробітної плати є ще надбавки у розмірі 100% посадового окладу з урахуванням окладу за спеціальне звання, а також за стаж служби у Національній поліції України.

Нагадаємо, 1 грудня, уряд встановив заробітні плати голові, заступнику та начальникам департаментів Національної поліції України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.