Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Вівторок, 8 грудня 2015, 16:55

У Личаківському районі Львова та Винниках тимчасово відключать воду

Львівводоканал

9 та 10 грудня у Личаківському районі водопостачання здійснюватиметься за графіком, а у Винниках відключать воду у центрі міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», 9 грудня у Винниках поблизу вулиці Стрілецької мінятимуть аварійну ділянку магістрального водогону діаметром 820 мм.

Відтак, з 7:00 год 9 грудня до 7:00 год 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину міста Винники.

Також водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями Медової Печери, Садівнича, Каштанова, Майорівка, Глухий Кут, Ярошинської, Китайська, Пасічна, 59-121, 70-144, Соколина, Стешенка, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, А. Рудаки, Дж. Вашингтона, Шафарика, Довга, буде здійснюватися за графіком: 9 грудня з 6:00 до 9:00 год, з 18:00 до 21:00 год; 10 грудня з 6:00 до 9:00 год, з 18:00 год планується відновити водопостачання.

«Ми замінили аварійну ділянку водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Винники» у Личаківський район. Для того, щоб цей трубопровід підключити, доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін. Ми розуміємо, що не всі споживачі почують оголошення по радіо, відтак, домовляємося з ЖЕКами про попередження мешканців через оголошення на під’їздах. Зі свого боку ми залучаємо достатню кількість спецтехніки, фахових робітників та докладемо максимум зусиль, щоб виконати роботи якнайшвидше», – наголосив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.