Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Олег Лужний

Середа, 9 грудня 2015, 19:31

Львівські депутати хотіли у Лужного гроші за футбольну школу

Олег Лужний

Олег Лужний має намір відкрити у Львові футбольну школу, про що вже є попередня домовленість з Андрієм Садовим.

Сьогодні на прес-конференції Олег Лужний розповів про свої наміри відкрити сучасну футбольну школу. За словами футболіста він раніше почав працювати над релізацією цієї ідеї, але йому перешкоджали депутати міської ради, які просили матеріальну винагороду за голосування на користь відкриття школи.

“Під час матчу «Шахтар» – Реал Мадрид на «Арені Львів» я спілкувався на цю тему з Андрієм Івановичем. Він пообіцяв що поставить це питання на голосування в Львівській міській раді. А якою буде відповідь – ми з вами всі побачимо” – розповів Олег Лужний.

На думку футболіста, Андрій Садовий мусить бути зацікавленим у відкритті такої школи. В Олега Лужного вже є проект, і аналогів йому в Україні нема.

Нагадаємо, що сьогодні Олег Лужний заявив про проведення у Львові матчу між зірками українського та європейського футболу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.