Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Понеділок, 14 грудня 2015, 13:05

Уряд підняв зарплату Яценюку

Арсеній Яценюк

Уряд на 25% збільшив зарплати прем'єр-міністру, міністрам, суддям, очільникам прокуратури та СБУ.

Про це йдеться у постанові уряду №1013 "Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів" ”від 9 грудня 2015 року.

"У межах видатків на оплату праці, затверджених у кошторисах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, прокуратури та інших органів, за рахунок виплат, пов’язаних з індексацією, надбавок, доплат, премій підвищуються на 25 відсотків посадові оклади керівних працівників, спеціалістів і службовців", – йдеться у постанові.

Відтак, якщо раніше посадовий оклад прем'єр-міністра становив 20 мінімальних зарплат, тобто 27 560 грн, то з урахуванням підвищення на 25% прем'єр тепер буде отримувати 34 450 грн.

Також підвищення окладу передбачено для працівників секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради, працівників Національної служби посередництва і примирення та її відділень, працівників Координаційного центру забезпечення взаємодії з Кабінетом Міністрів України тощо.

На 10% відвищуються посадові оклади працівників державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів, працівників Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та його регіональних відділень, працівників Національної школи суддів України, працівників Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень.

Зазначимо, підвищення зарплат набирає чинності з 1 грудня цього року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.