Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 14 грудня 2015, 17:47

Львівські волейболісти двічі обіграли суперника із Сум

ВК «Барком-Кажани»

Волейболісти львівського клубу «Баком-Кажани» двічі обіграли сумський «Хімпром-СумДУ».

Про це повідомиоа прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, команда Яна Суха та Миколи Бориса святкувала дві перемоги з рахунками 3:2 та 3:1, набравши 5 очок з 6 можливих у матчах 6 туру чемпіонату Суперліги.

«До Сум через ушкодження не поїхали наші провідні гравці Юрій Флюнт та Юрій Семенюк. Цих гравців бережемо уже до «Фіналу Чотирьох» Кубка України. У Сумах ми уже чимало думали про Кубок України. У чемпіонаті України дистанція ще довга, а от у Кубку України зіграти у фіналі нам шанс випав вперше. Дуже хочемо поборотися за максимальний результат, оскільки розуміємо, що у нас дійсно є така можливість. «Дніпро» – це складний суперник, з яким нам буде непросто», – зазначив помічник польського тренера Яна Суха Микола Борис.

За його словами, у Сумах команда зіграла непогано.

«У порівнянні з матчем на Кубок, господарі додали у своїй грі. Проти нас вони краще зіграли на прийомі, ризикували на подачі і добре грали в нападі. Незважаючи на це, ми також могли зіграти сильніше. Повернувшись до Львова, готуємося за графіком до «Фіналу Чотирьох» Кубка України. Ян Сух розписав двотижневу програму, яку ми повинні дотриматися і вивести команду напік форми», – наголосиі Микола Борис.

Нагадаємо, матчі «Фіналу Чотирьох» Кубка України з волейболу відбудуться у Львові 26-27 грудня у палаці спорту «Галичина».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.