Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 15 грудня 2015, 16:37

Порошенко впевнений у запровадженні безвізового режиму з ЄС

Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко не бачить перепон в оприлюдненні доповіді щодо безвізового режиму з ЄС.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні, 15 грудня, у ході спільної прес-конференції з президентом Польші Анджеєм Дудою, Петро Порошенко наголосив, що не бачить перепон в оприлюдненні Європейською комісією доповіді щодо безвізового режиму України з Європейським союзом.

"Щодо безвізового режиму можу наголосити, що ми в постійному діалозі. Діалог буде продовжено під час мого візиту в Брюссель, переговори відбудуться завтра і в четвер. Ми надамо надзвичайно важливу інформацію, яка буде сприяти оприлюдненню доповіді", – зазначив Петро Порошенко.

За його словами, наразі уже відбулися консультації з цього питання. Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні підкреслила, що оприлюднення звіту очікується в найближчий час.

Зазначимо, доповідь Європейської комісії щодо підготовки безвізового режиму Європейського союзуз Грузією та Україною буде опублікована до кінця 2015 року, хоча раніше комісар європейської політики сусідства та переговорів про розширення Йоханнес Хан наголошував, що Україна може отримати право на безвізовий режим з ЄС 15 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.