Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинки

volynpost.com

Середа, 16 грудня 2015, 15:08

Вирубку ялинок на Львівщині котролюватимуть

ялинки

У області стартували спеціальні рейди-перевірки з виявлення незаконної вирубки ялинок.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, з метою попередження незаконної рубки сосен та ялинок, а також безконтрольного їх перевезення та реалізації  проводиться екологічна акція "Новорічна ялинка".

"Щоб вберегти насадження від самовільних рубок, проводитимуться спеціальні рейди-перевірки в лісах, особливо на територіях природно-заповідного фонду, на автодорогах, залізничних вокзалах і ринках області. Працівники держекоінспекції, лінійних відділів міліції та лісової охорони області перевірятимуть законність заготівлі, перевезення та реалізацію ялинок", – зазначив заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Володимир Харчук.

Наразі департамент екології та природних ресурсів звертається до мешканців Львівщини з проханням не вирубувати дерев, а торгових центрах, супермаркетах та на ринках можна придбати штучні дерева, які не поступаються справжнім.

Нагадаємо, у Львові визначили місця для передноворічної роздрібної торгівлі хвойними деревами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.