Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арсен Аваков

Середа, 16 грудня 2015, 16:30

Аваков знайшов секретні документи Януковича

Арсен Аваков

Арсен Аваков заявив, що були знайдені архіви документів колишнього президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, документи допоможуть розслідувати здійснювані колишнім режимом злочини.

«У нас опинилася значна частина особистого архіву Януковича з особистими документами екс-президента, його фінансових операцій, печатки та документи більш ніж 300 офшорних компаній, банків Януковича, оригінали документів на власність, схеми виведення коштів», – зазначив Арсен Аваков. 

Нагадаємо, Віктор Янукович втік з України в лютому 2014 року після масових розстрілів учасників протестів на майдані Незалежності в Києві. Відтоді він переховується на території Росії, яка не відповідає на запити України про його видачу в рамках міжурядових домовленостей.

Як повідомляли в Генпрокуратурі, проти колишнього президента України загалом порушено п’ять кримінальних проваджень: щодо «Межигір’я», Сухолуччя, злочинів на Майдані, злочинної організації, «Укртелекому».

Після втечі Януковича 22 лютого 2014 року біля покинутої резиденції «Межигір’я» під Києвом водолази виявили близько 200 папок з документами, які намагалися приховати від громадськість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.