Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Середа, 16 грудня 2015, 17:38

Посадовці трускавецької мерії приховали мільйон гривень

Трускавець

Через бездіяльність чиновників Трускавецької міськради місцеві забудовники не сплатили до бюджету понад мільйон гривень.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем посадовцями Трускавецької міської ради щодо невжиття заходів зі сплати забудовниками пайових внесків.

Як зазначили у прокуратурі, йдеться про те, що службовці упродовж 2012-2014 років усупереч закону не укладали договорів про залучення коштів інвесторів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Трускавця.

Зокрема, було встановлено, що такі договори не укладені з 9 суб’єктами господарювання, що призвело до недоотримання місцевим бюджетом 1,1 млн грн.

Під час досудового розслідування 5 забудовників повністю сплатили належні платежі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Трускавця. Ще 4 – частково погасили таку заборгованість.

Загалом, наразі з 1,1 млн грн уже сплачено уже понад 770 тис грн пайових внесків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.