Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 17 грудня 2015, 13:23

Депутати змінили структуру львівської мерії

Львівська міськрада

Депутати Львівської міськради проголосували за затвердження структури виконавчих органів мерії та чисельності апарату ради.  

Сьогодні, 18 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу "Про внесення змін до ухвали міської ради від 06.07.2006 № 94 "Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання".

За це рішення проголосували 45 депутатів.

Відтак, з зідно з ухвалою, посада заступника міського голови з питань містобудування та інфраструктури перейменовується на посаду заступника міського голови з економічних питань та містобудування.

Також буде перейменована посада заступника міського голови з підготовки до ЄВРО 2012 на заступника міського голови з питань розвитку.

Окрім цього львівські обранці змінили з підпорядкування першого заступника міського голови управління капітального будівництва та передали його у підпорядкування заступника міського голови з економічних питань та містобудування, а також департамент житлового господарства та інфраструктури передали у підпорядкування першого заступника міського голови.

Департамент фінансової політики підпорядковуватиметься Львівському міському голові, замість першого заступника мера, а департамент економічної політики – заступнику міського голови з економічних питань та містобудування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.