Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 12 липня 2012, 12:10

Центр смороду у Львові знаходиться в Ратуші – Михальчишин

Сьогодні під час пленарного засідання Львівської міськради депутати фракції ВО «Свобода» демонстративно роздали і вдягнули захисні медичні маски на обличчя, таким чином демонструючи, що проблема смороду у Львові роками не вирішується саме владою міста.   

 Член фракції ВО «Свобода»  Юрій Михальчишин пояснив  журналістам, що насправді виконавча влада міста не вживає жодних дій до підприємств-забрудювачів, які продовжують вночі скидати в каналізацію міста різні відходи, що і спричинює сморід у місті. Лише на час проведення Євро-2012 вони це перестали робити, - стверджує Михальчинин. 

Сьогодні на сесії Львівської міськради міський голова Львова Андрій Садовий запропонував депутатам першим питання розглянути затвердження Програми реконструкції каналізаційних мереж Львова. З інформацією по цьому питанню виступає в. о. директора ЛКП «Львівводоканал» Степан Пакіж. Депутати заважають йому це робити. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.