Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

еveningkiev.com

Понеділок, 21 грудня 2015, 14:13

У грудні розмір субсидії на Львівщині становив 1,5 тис грн

субсидії

314 тисяч сімей отримують житлову субсидію, середній розмір якої становить близько півтора тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 21 грудня, в області одержують житлову субсидію 314 850 сімей. Додатково на опрацюванні перебуває ще 16 840 заяв та декларацій.

Як зазначив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк, також упродовж тижня очікується збільшення кількості одержувачів субсидій до 320 тис сімей.

"Згідно із результатами моніторингу середній розмір призначеної субсидії у грудні становить 1517 гривень. А середньомісячний дохід на особу в домогосподарствах, яким призначено субсидію, – 1350 гривень. На сьогодні підтримкою житлової субсидії в середньому охоплено майже мільйон громадян області", – зазначив Василь Мартиняк.

Зазначимо, середній розмір призначеної житлової субсидії станом на листопад становив близько 1000 грн. А прогнозований середній розмір станом на грудень поточного року коливався у межах 1800 грн.

Нагадаємо, у жовтні середній розмір субсидії не перевищував 202 грн.

Як наголошував Мартиняк наприкінці жовтня, розмір субсидії на Львівщині для осіб, які користуються індивідуальним опаленням, за попередніми розрахунками, становитиме у середньому 1850 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.