Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Підкамінь

vse.rv.ua

Понеділок, 21 грудня 2015, 17:20

На Львівщині реконструюють психоневрологічного інтернат

Підкамінь

Синютка виділив 200 тис грн на реконструкцію Підкамінського психоневрологічного інтернату у рамках програми енергозбереження.

Про це йдетьсяя у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 832/0/5-15 від 21 грудня 2015 року.

Відтак, враховуючи службову записку департаменту созахисту населення ОДА від 14 грудня, а також з метою забезпечення ефективного використання коштів обласного бюджету, було виділено 200 тис грн на ремонт даху Підкамінського психоневрологічного інтернату у Бродівському районі.

«У рамках реалізації Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2010-2015 роки виділити з бюджету розвитку обласного бюджету департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації кошти на оплату виконаних робіт з реконструкції шатрового даху Підкамінського психоневрологічного інтернату в обсязі 213 669 гривень за рахунок зменшення відповідної суми коштів, передбаченої в обласному бюджеті для департаменту фінансів обласної державної адміністрації у бюджеті розвитку обласного бюджету», – йдеться у розпорядженні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.