У Львові затримали викрадача 18 котушок до ліфтів

Понеділок, 21 грудня 2015, 18:01

Правоохоронці викрили зловмисника, причетного до викрадення 18 ліфтових котушок у місті.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, 18 грудня, у Залізничний відділ поліції з заявою про крадіжку ліфтової котушки звернувся працівник одного з львівських комунальних підприємств, який повідомив, що у одному з будинків на вулиці Виговського у Львові зловмисник, зірвавши замок, проник у ліфтове приміщення та викрав звідти ліфтову котушку.

Як наслідок – мешканці під’їзду були позбавлені можливості користуватись ліфтом.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група і вже за три години після звернення працівники Залізничного відділу поліції викрили зловмисника. Ним виявився 27-річний львів’янин. Чоловік зізнався у скоєному, також поліцейські вилучили у нього речові докази – викрадені ліфтові котушки, яких він ще не встиг позбутися», – зазначив начальник Залізничного відділу поліції підполковник поліції Павло Гарасим.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як встановили працівники Залізничного відділу поліції, чоловік може бути причетним до скоєння вісімнадцяти подібних злочинів. наразі проводяться слідчі дії.

Мітки: Залізничний район, ліфти, Національна поліція у Львівській області