Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

процесори Intel Core

lv.sfs.gov.ua

Вівторок, 22 грудня 2015, 16:11

У Рава-Руській митники конфіскували комплектуючі для комп'ютерів

процесори Intel Core

Львівські митники запобігли незаконному ввезенню в Україну сучасних комплектуючих для комп`ютерів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вчора, 21 грудня, у пункті пропуску "Рава-Руська" українець, який приїхав Польщі, для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю "зелений коридор", відтак заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження.

Як зазначили у митниці, під час здійсненні митного контролю авто, де у багажному відділенні автомобіля було виявлено 50 шт комплектуючих для комп`ютерів, а саме процесорів Intel Core, 10 планшетів, а також 20 шт GPS навігаторів.

Зазначимо, документів, що підтверджують факт придбання та вартість товару, українець до митного контролю не подав. Відтак, він порушив установлений відповідно до Митного кодексу України порядок проходження митного контролю, та не заявив працівнику митниці про наявність у нього товару, що обмежений до ввезення на митну територію України.

Наразі за цим фактом складено протокол про порушення митних правил передбаченого ст. 471 Митного кодексу України. Товар вилучено, а справу скеровано до суду, який визначить покарання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.