Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

податки

1news.zp.ua

Вівторок, 22 грудня 2015, 16:30

На Львівщині 18 підприємств ухилилися від сплати податків

податки

З січня цього року у області розпочато 18 кримінальних проваджень за ухилення від сплати податків великими платниками.

Про це повідомляє відділ комунікацій Спеціалізованої подакової інспекції з обслуговування великих платників у Львові МГУ Міндоходів.

 Відтак, за січень-грудень цього року розпочато 18 кримінальних проваджень, в тому числі 14 проваджень – за фактами ухилення від сплати податків, з яких 10 – за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

Також відкрито 2 кримінальних провадження за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України за фактами розкрадання державних коштів і замаху на незаконне відшкодування ПДВ з державного бюджету, та 1 кримінальне провадження за ст.205 КК України за фактом вчинення фіктивного підприємництва.

Наразі закінчено розслідування та скеровано до суду 3 кримінальних провадження за ухилення від сплати податків, для звільнення винних осіб від кримінальної відповідальності у зв’язку із сплатою ними до притягнення до кримінальної відповідальності прихованих від оподаткування сум податків та зборів на суму понад 32,5 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.