Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

news.city.zt.ua

Четвер, 12 липня 2012, 13:19

Заборгованість по зарплаті на Львівщині не зменшується, не дивлячись на всі зусилля прокуратури

За даними ГУ статистики Львівської області, станом на 1 червня загальний борг по заробітній платі на Львівщині становив 61 млн. грн. і дорівнював сумі заборгованості по зарплаті у травні, а також був лише на 3 млн. грн. менше, ніж на початок квітня 2012. Ці дані співпадають з інформацією прокуратури Львівської області, яка повідомила сьогодні, що сума загальної заборгованості по зарплаті в області становить 61,3 млн. грн. 

Разом з тим, прокуратура наголошує, що завдяки втручанню її представників працівникам Львівщини виплатили понад 43 млн. грн. заборгованої заробітної плати. 

24 млн. грн. із загальної суми заборгованості становлять борги великих компаній Львівської області перед своїми працівниками: ДП «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут» Львівського комунального автотранспортного підприємств №1, ПАТ «Нафтогазбуд», Львівської геологорозвідувальної експедиції ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія», ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів», ПАТ «Львівська вугільна компанія», КП «Берізка» та інших.

«Керівники вказаних підприємств зобов’язались вжити всіх заходів до повного погашення заборгованої заробітної плати в найкоротші терміни та недопущення її в майбутньому, а відповідним прокурорам дано доручення взяти на особливий контроль їх виконання», – наголошено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.