Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

біженці

day.kiev.ua

Середа, 23 грудня 2015, 10:07

До ЄС прибуло понад мільйон біженців

біженці

З початку цього року в Європу прибуло більше одного мільйона нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє Еuobserver.

Відтак, за даними Агентства ООН у справах біженців і Міжнародної організація з міграції, які вони оголосили вчора, 22 грудня, число біженців та мігрантів, що приїжджають до Європи, перевичило поріг у один мільйон.

Зокрема, половина з біженців є сирійцями, які втекли від війни в своїй країні. Афганці складають 20 відсотків від усіх прибулих нелегадів, а іракці – 7 відсотків.

Нагадаємо, за останні три місяці до Євросоюзу прибуло більше 400 тисяч біженців. Станом на листопад Європа підготувала для нелегальних мігрантів 1418 місць у 14 країнах.

Найпопулярнішою країною призначення для мігрантів залишається Німеччина, де прохання про притулок подали 26% новоприбулих. Водночас таку ж кількість прохачів притулку – 26% прийняла й Угорщина. На третьому місці йде Швеція – 10%, а за нею – Італія і Австрія (по 7%). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.