Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

санкції

ua.korrespondent.net

Середа, 23 грудня 2015, 11:32

США обрали ще 12 осіб, на яких поширюються санкції проти Росії

санкції

США розширили санкції проти Росії: список поповнили нові російські компанії.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства фінансів США, 22 грудня у список санкцій проти Росії були додані 12 осіб.

Зокрема, серед цих осіб були: уповноважений самопроголошеної "Луганської народної республіки" на переговорах у Мінську Владислав Дейнего, екс-глава Міністерства внутрішніх справ України Віталій Захарченко, екс-міністр освіти України Дмитро Табачник, заступник генерального директора концерну "Калашников" з комерційних питань Едуард Іоффе та інші.

Крім того, були введені санкції проти 22 юридичних осіб та введені секторальні санкції проти майже 100 юросіб. Під санкції потрапили "Яндекс. Гроші", "Масандра" Ялтинська кіностудія "Галс Девелопмент", "Оборонпром" і ряд інших військово-промислових компаній, "ВТБ 24" і ряд дочірніх підприємств ВТБ, Генбанк, Мособлбанк, Инресбанк і Крайинвестбанк.

Нагадаємо, 21 грудня Рада ЄС продовжила дію економічних санкцій проти Росії до 31 липня 2016 року.

Зазначимо, дія санкцій Євросоюзу минала 31 січня 2016 року. Спочатку вони були введені 31 липня 2014 року терміном на 1 рік у відповідь на дії Росії на Донбасі. У червні 2015 року санкції були продовжені ще на 6 місяців, до 31 січня 2016 року, а лідери ЄС зв'язали тривалість дії санкцій з повною імплементацією мінських угод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.