Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

Четвер, 24 грудня 2015, 12:08

Львівщина отримає 300 тис грн на ремонт доріг

ремонт доріг

Цього року на ремонт доріг області виділено 200 тис грн з обласного бюджету, ще 300 тис грн надійде від митниці.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, за кошти обласного бюджету планується відремонтувати 70 км доріг загального користування Львівщини до кінця цього року. Наразі уже проведено ремонт на 37 дорогах комунальної власності.

Загалом на програму фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2015 рік із обласного бюджету було виділено понад 200 млн грн, а майже усі заплановані роботи уже виконали.

Окрім того, очікується, що до кінця цього року в бюджет Львівщини від перевиконання митних платежів надійде 300 млн грн. Ці кошти цільово скеровуються на ремонт доріг.

Нагадаємо, на початку грудня стало відомо, що за 46 млн грн, отриманих від перевиконання митних платежів, відремонтують дороги Львів-Радехів, Львів-Сколе та Сколе-Славське.

Станом на 2 грудня у Сколівському районі ремонтують львівську ділянку траси М-06 Київ-Чоп: покладено дев'ять кілометрів асфальту. Вартість ремонту дороги становить 76,9 млн грн, а роботи стартували 28 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.