Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Четвер, 24 грудня 2015, 15:10

Львівводоканал та Львівелектротранс не платитимуть податок на землю

Львівводоканал

Депутати Львівської міськради звільнили від земельного податку 14 комунальних підприємств та управління міськради.

Сьогодні, 24 грудня, на сесії Львівської міськради депутати прийняли рішення звільнити у 2016 році львівські комунальні підприємства та структурні підрозділи міської ради від сплати земельного податку.

 За це рішення проголосували 52 львівських обранців.

Відтак, звільнили від земельного податку комунальні підприємства: "Львівводоканал", "Львівтеплоенерго", "Залізничнетеплоенерго", "Львівелектротранс", "Львівсвітло", "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс", Львівське комунальне автотранспортне підприємство № 1, "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району", "Шляхово-ремонтне підприємство Залізничного району", "Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району", "Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району", "Рембуд", Львівське комунальне ремонтно-аварійне підприємство, управління капітального будівництва Львівської міської ради.

Також орендодавці не платитимуть податок за земельні ділянки під будівлями, наданими в оренду цим львівським комунальним підприємствам та структурним підрозділам Львівської міської ради.

Нагадаємо, сьогодні на сесії депутати також звільнили Львівський історичний музей від сплати оренди за земельну ділянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.