Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК "Барком-Кажани"

ВК "Барком-Кажани"

П'ятниця, 25 грудня 2015, 10:29

У Львові стартує "Фінал Чотирьох" Кубку України з волейболу

ВК "Барком-Кажани"

26 та 27 грудня у Львові відбудеться "Фінал Чотирьох" Кубку України з волейболу: львівські "Кажани" змагатимуться з "Дніпром".

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Відтак, у першому півфінальному матчі зіграють харківський "Локомотив" та "Буревісник-ШВСМ" з Чернігова, а у другому півфіналі поміряються силами з львівський "Барком-Кажани" та дніпропетровський "Дніпро".

"Проведення "Фіналу Чотирьох" Кубка України для Львова це подія, адже фінал цього турніру у Львові відбудеться вперше, і в цьому році святкуємо 90-річчя волейболу від першого проведеного матчу. Півфінали та фінал турніру відбудуться 26 та 27 грудня відповідно, тому запрошую усіх шанувальників волейболу до палацу спорту "Галичина", де і відбудуться змагання", – зазначив президент ВК "Барком-Кажани" Олег Баран.

За його словами, організацію та проведення "Фіналу Чотирьох" вони взяли на себе для того, щоб створити у Львові волейбольне свято.

"Ми пообіцяли, що турнір проведемо на належному рівні і виписали ряд вимог, які беремо на себе.
Мова йде про онлайн-трансляцію усіх матчів, а фінал – на телеканалі "Спорт 1", а також грошові винагороди кращим гравцям. У нас гарний зал, по-суті, другий в Україні, тому наша пропозиція провести турнір у себе, мабуть, усім сподобалася", – наголосив Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.