Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

mvs.gov.ua

П'ятниця, 25 грудня 2015, 14:02

В одній із аптек Львова незаконно продавали психотропні препарати

аптека

У Франківському районі правоохоронці виявили аптеку, у котрій незаконно реалізовували кодеїновмісні психотропні препарати.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, працівники управління департаменту протидії наркозлочинності викрили факти незаконного відпуску комбінованих кодеїновмісних психотропних медичних препаратів, обіг яких на території України обмежено.

Як зазначили у прес-службі поліції, під час обшуку в одній із львівських аптек, розташованих у Франківському районі, правоохоронці виявили факти незаконної реалізації комбінованих кодеїновмісних психотропних препаратів – двох найменувань таблеток у кількості 180 та 110 штук. Ці препарати провізор реалізував покупцю без відповідного рецепту.

Зазначимо, на цей час правоохоронці встановили два факти незаконного відпуску медичних препаратів. Таблетки вилучені, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, нещодавно у одній з аптек у Яворові, правоохоронці виявили та вилучили 1297 таблеток сильнодіючого медичного препарату та 69 флаконів сильнодіючих крапель, які приватний підприємець продавала без рецептів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.