Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

h.ua

Четвер, 12 липня 2012, 16:26

Пенсійний фонд Львівщини перерахував та виплатив пенсії військовослужбовцям

Пенсійний фонд у Львівській області провів перерахунок пенсій та профінансував їх виплату 28973 пенсіонерам силових відомств. Про це повідомляє пресс-служба Львівської облдерждміністрації.

 Середній розмір пенсійної виплати на 1 липня пенсіонерів силових відомств збільшився на 147 грн. і становить 2034,85 грн. , - зазначено у повідомленні. 

Нагадаємо, постановою  Кабінету  Міністрів України  «Про збільшення розмірів пенсій, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» передбачене  підвищення таких пенсій з 1 липня 2012 року на 11%, 1 вересня до 23% та з 1 січня 2013 до 35%. Основний розмір виплат не повинен перевищувати розміру пенсії, обчисленої згідно з грошовим забезпеченням, встановленим для військовослужбовців станом на 1 квітня 2012 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.