Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Живко

Четвер, 31 грудня 2015, 12:53

Варіанти отримали остаточну перемогу у судах з Правим сектором

Олена Живко

У грудні перемогою журналістів завершилась епопея у справі двох судових позовів ГО "Правий Сектор-Захід" та його лідерки Олени Живко до ІА "Варіанти". 

Відтак, 9 грудня Галицький районний суд Львова, розглянувши позов керівнички ГО "Правий Сектор-Захід" Олени Живко до ІА "Варіанти Львів", відмовив у спростування та визнання недостовірною інформації, опублікованій на сайті інформаційного агентства. 

Зокрема, Олена Живко вважала, що у статті Олександра Ковальчука "Кончина Правого сектору", що була опублікована 4 березня 2015 року, містяться матеріали, які не відповідають дійсності та ставлять під сумнів професійність організації, принижують честь і гідність.

"У задоволенні позову про визнання недостовірною та спростування інформації – відмовити повністю", – йдеться у рішенні суду.

Зазначимо, що 11 червня Галицький районний суд Львова уже відмовив ГО "Правий сектор-Захід" у задоволенні позовних вимог до ІА "Варіанти" про спростування інформації щодо цієї статті.

12 жовтня колегія суддів судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Львівської області відхилила апеляційну скаргу ГО "Правий сектор-Захід" на рішення Галицького районного суду м. Львова від 11 червня 2015 року у справі за позовом ГО "Правий сектор-Захід" до ІА "Варіанти Львів"

Нагадаємо, Дмитро Ярош вийшов з Правого Сектору та оголосив про створення нового полічного руху. Керівничка ГО "Правий Сектор-Захід" Олени Живко також висловили свою підтримку Дмитру Ярошу і вийшли з "Правого сектора".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.