Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Погулянка

restplace.com.ua

Середа, 30 грудня 2015, 18:02

Землю Погулянки у Львові віддали під забудову

Погулянка

ОСББ "ЖК Оберіг" отримав земельну ділянку на Погулянці для облсуговування житлового будинку.

Сьогодні, 30 грудня, на сесії Львівської міськради депутати надали ОСББ "ЖК Оберіг" земельну ділянку на вул. Погулянці, 4-а.

Відтак, розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку "ЖК Оберіг" від липня цього року міськрада вирішила вилучити за згодою з користування ТзОВ "Компаньйон-плюс" земельну ділянку площею 0,5502 га на вул. Погулянці, 4-а та надаїї ОСББ.

Зазначимо, земля у парку перебувала в оренді у ТзОВ "Компаньйон-плюс" з 2008 року. Також фірма користувалася ще 0,0081 га землі, які перейшли у комунальну влсність.

ОСББ "ЖК Оберіг" використає надану ділянку для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за рахунок земель житлової та громадської забудови.

Нагадаємо, 15 грудня у парку "Погулянка" облаштували світлодіодне освітлення: 55 світильників та опор за 700 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.