Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сварка закоханих

24tv.ua

Середа, 6 січня 2016, 10:45

Туристці загрожує 8 років ув'язнення за сварку з ножем

сварка закоханих

Жінці з Дніпропетровської області, яка на свята завітала до Львова разом зі своїм співмешканцем, загрожує 8 років ув'язнення за нанесення чоловікові ножового поранення.

Сварка сталась 5 січня у Львові. Її учасники були у нетверезому стані. Жінка вхопила кухонний ніж та поранила ним свого співмешканця.

Чоловіка було доставлено до лікарі Лікарні швидкої медичної допомоги у реанімаційне відділення. Діагноз, який лікарі поставили пацієнту – «колото-різана рана грудної клітини».

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілий, 35-річний мешканець Дніпропетровської області, отримав ножове поранення під час сварки зі своєю 35-річною співмешканкою, - повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, жінка вже шість разів притягувалась до кримінальної відповідальності – п’ять разів за крадіжки та один раз за грабіж.

Згідно статті 208 КПК України, зловмисницю затримано, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу.Також їй оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.