Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

газопостачання

dpgor.104.ua

Понеділок, 11 січня 2016, 14:26

На Львівщині 14 сіл уже два дні без газу

газопостачання

Через аварію газопроводу 14 населених пунктів області зі вчора залишаються без газопостачання.

Про це повідомила прес-слжба Львівської ОДА.

Сьогодні, 11 січня, упродовж доби можуть відновити газопостачання десятьом селам Самбірщини та чотирьом населеним пунктам Городоцького району, припинене внаслідок аварії магістрального газогону поблизу села Круковець.

Як зазначив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрій Умрихін, подачу газу планують забезпечити через резервний газопровід.

"Подачу газу в обхід магістрального газогону аварійні бригади зможуть відновити лише після успішних випробувань та у разі дотримання усіх вимог безпеки. За умови позитивного результату вже до кінця дня 11 січня місцеві мешканці сіл Самбірського та Городоцького районів матимуть газ", – наголосив Андрій Умрихін.

За його словами, бригади "Львівтрансгазу" сьогодні також планують завершити ремонт магістрального газогону та розпочати його випробування.

"До того часу, поки не вдасться відновити роботу "магістралі" ми готові облаштувати поблизу сіл, які залишатимуться без газу, пункти обігріву та забезпечити їх всім необхідним", – заявив Андрій Умрихін.

Нагадаємо, 10 січня близько 15:00 год поблизу с. Круковець Самбірського району сталася розгерметизація на магістральному газогоні УМГ "Львівтрансгаз". Внаслідок аварії тимчасово припинено газопостачання 14 населених пунктів області: 4 у Городоцькому районі (с. Хишевичі, с. Романівка, с. Коропуж, хутір Коропуж Запанський) та 10 у Самбірському районі (с. Круковець, с. Малинів, с. Подільці, с. Новий Острів, с. Конюшки - Королівські, с. Конюшки-Тулиголівські, с. Сусолів, с. Задністряни, с. Погірці, с. Чайковичі).

Наразі на місці події працюють аварійні бригади УМГ "Львівтрансгаз" у складі 50 осіб та 10 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.