Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://zik.ua

П'ятниця, 13 липня 2012, 11:00

Костюк не звертатиметься в прокуратуру щодо фальшивого листа про підтримку мовного закону

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк не буде звертатись в прокуратуру щодо фальшивого листа про підтримку облдержадміністрацією законопроекту Про засади державної мовної політики. Про це губернатор Львівщини повідомив «Варіантам» вчора, 12 липня.

«Я не маю аж такої злості, щоб це питання вирішувати через якісь прокурорські звернення. Є питання недопуску на роботу працівників – є звичайно процедура, щодо питання побиття і образ працівників міліцій – також є свій процес. Звісно, мені прикро, що подали фальшивку про те, що обласна адміністрація підтримала мовний закон, але це звичайна фальшивка і зв’язуватись з цим я не хочу, як не хоче цього і мій колектив», - зазначив очільник Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, 6 липня низка інтернет-видань оприлюднила фотокопію документу, в якому йдеться про те, що Львівська ОДА підтримує ухвалення закону «Про засади державної мовної політики». Під цим документом стоїть підпис заступника голови Львівської ОДА Івана Груника.

Львівська ОДА назвала документ відвертою провокацією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.