Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

facebook.com

Четвер, 14 січня 2016, 10:05

На кордоні з Польщею вилучили партію наркотиків

вилучений товар

Львівські прикордонники затримали майже три сотні таблеток із вмістом наркотичних речовин у Рава-Руській.

Про це повідомдяє Державна прикордонна служба України – Західний кордон на своїй сторінціу Фейсбуці.

Вчора, 13 грудня, прикордонники у пункті пропуску «Рава-Руська» запобігли перевезенню через державний кордон таблеток із вмістом наркотичних речовин.

Напередодні прикордонники отримали інформацію від управління Служби безпеки України у Рівненській області, що двоє укранців намагатимуться переправити через кордон партію психотропних речовин.

Як зазначили у прикордонній службі, особи з наркотиками прибули у пункт пропуску авто «Ауді», яке одразу було відправлено на поглиблений контроль. Під час огляду в панелі приладів авто було знайдено таблетки із вмістом наркотичних речовин, які заборонені для ввезення на територію України. А саме: 19 пластинок таблеток "CIRRUS" та 2 пластинки таблеток "MEGA MAX CHELAG". Загалом – 286 таблеток.

Нагадаємо, 13 січня цього року в рамках проведення спільної операції оперативники Львівського прикордонного загону та співробітники УСБУ у Волинській області затримали міжнародну організовану злочинну групу, яка займалася переміщенням через кордон наркотичних засобів.

Відтак, було затримано чотирьох іноземців, серед яких був і організатор угруповання, у нього виявили два кілограми амфітаміну. Крім того, в одного з затриманих також вилучено невелику партію таблеток екстазі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.