Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukr.obozrevatel.com

П'ятниця, 13 липня 2012, 13:06

У Львівській області мати заплатила майже 11 тис. грн. за звільнення сина від кримінальної відповідальності

72-річна мешканка села Підярків Перемишлянського району заплатила невідомим 10 400 грн., щоб звільнити свого сина від вигаданої кримінальної відповідальності. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

 

Зловмисники вимагали, аби мати перерахувала їм 4 100 грн. на банківську картку та 6 300 грн. на рахунок мобільного телефону. За це вони пообіцяли, що її 43-річного сина, мешканця Львова, не притягнуть до кримінальної відповідальності за скоєну автопригоду. Лякали жінку тим, що син вже знаходиться у міліції. 

Слідчо-оперативна група встановила, що син потерпілої у той час знаходився у себе вдома, про подібну ситуацію нічого не знав та жодних правопорушень і ДТП не скоював. Також слідчим вдалося затримати посередника передачі грошей – водія таксі, 30-річного мешканця Винників.

«Чоловік пояснив, що о 2.13. він отримав повідомлення-виклик від оператора таксі і в ході розмови невідома особа вказала, що потрібно їхати у село Підярків, звідки забрати місцеву мешканку. Жінка повинна була поповнити через електронний термінал рахунок мобільного телефону на 6 300 гривень, а також – банківської картки на 4 100 гривень, що  вона і зробила в присутності таксиста, ? зазначається у повідомленні.

Окрім цього, невідомі вимагали передати через водія таксі ще 6 тис. грн. , які жінка не передала, оскільки той був затриманий на місці події.

Головне управління МВС у Львівській області просить усіх мешканців Львівщини бути обачними та повідомляти про подібні дзвінки у міліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.