Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

obozrevatel.com

Понеділок, 18 січня 2016, 12:56

У Львові працювала підпільна нарколабораторія

наркотики

Львівські правоохоронці викрили нарколабораторію у Стрийському районі міста.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, правоохоронці Стрийського відділу поліції викрили зловмисника, який обладнав у помешканні свого сусіда нарколабораторію для виготовлення амфетаміну. А у власному житлі раніше судимий львів'янин лише приймав замовлення.

Під час обшуку, проведеного у квартирі зловмисника, поліцейські виявили та вилучили вживані медичні шприци, десять мобільних телефонів, а також ключ від вхідних дверей до сусідської квартири.  

У ній знаходилися кілька медичних шприців, реактиви, інгредієнти та обладнання для виготовлення наркотичної речовини, зокрема скляні колби та хімічний холодильник. Всі вилучені речовини та обладнання відправлені для проведення експертизи.

За  цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією згідно ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання,  зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання: позбавлення волі на строк від шести  до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.