Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

goloskarpat.infо

Вівторок, 19 січня 2016, 15:33

Нацбанк отримає допомогу від Польщі

Нацбанк

Банк Польщі надасть технічну підтримку українському банку.  

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Нещодавно у Нацбанку відбулася зустріч із представниками банку Польщі, на якій обговорювалося надання технічної допомоги українському банку у 2016-2018 роках.

Зокрема, Польща готова надавати експертну та консультаційну допомогу українському банку та підтримує впроваджені реформи.

Згідно з прийнятою центробанком Польщі в грудні минулого року «Програмою технічного співробітництва 2016+» Україна увійшла допереліку країн-пріоритетних партнерів, які мають доступ до розширеного формату співпраці у вигляді тематичних пакетів технічної допомогита горизонтального співробітництва між двома країнами.

Так, до напрямків надання технічної допомоги для країн-партнерів центробанку Польщі увійшли: монетарна політика та її інструменти; фінансова стабільність; платіжні системи; статистика; грошовий обіг, випуск валюти; управління резервами в іноземній валюті; управління фінансовими ризиками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.