Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новобудова

Вівторок, 19 січня 2016, 12:48

Забудовник у Львові вирішив незаконно надбавити ще кілька поверхів у новобудові

новобудова

Через будівництво додаткових поверхів забудови на вул. Зеленій та Жасминовій визнали незаконими та оштрафували підрядника на 124 тис грн.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Відтак, Держабудінспекція у Львівській області оштрафувала підрядника на 124 тис грн за відхилення від проектної документації при будівництві житлових будинків на вулиці Зеленій, 269 та Жасминовій, 5.

Як зазначили у ДАБІ, під час перевірки будівництва багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими об'єктами громадського призначення на вулиці Зеленій, 269 та на вул. Жасминовій, 5 зі знесенням будівель інспекція виявила, що підрядник – ПАТ фірма "Галбуд" – відхилилась від проектних рішень.

Зокрема, фірма самостійно вирішила влаштувати житлові поверхи на технічному поверсі, внаслідок чого будинки "підросли" на два поверхи.

За ці правопорушення ДАБІ оштрафував підрядну організацію на 124 тис грн та видала приписи, якими зобов'язав привести об'єкти будівництва у відповідність до проектної документації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.