Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олег Синютка

Середа, 20 січня 2016, 15:41

Синютка витратив на фуршети майже 90 тис грн бюджетних коштів

Олег Синютка

У грудні минулого року посадовці та голова Львівської ОДА витратили на фуршети 89 тис грн.

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Відтак, згідно із даними веб-порталу «Є-Дата», на якому можна відслідковувати платежі державних органів і підприємств, департаменти Львівської ОДА у грудні 2015 року перерахували 89 068 грн різним компаніям за послуги кейтерингу та організацію фуршетів.

Зокрема, ПАТ ТФ «Львів-Супутник» отримало 23,85 тис грн та майже 21,8 тис грн за послуги кейтерингу під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки із президентом Словенії. Ще майже 8,5 тис грн компанія отримала за кейтеринг під час зустрічі глав прикордонних відомств.

Окрім того, ще один фуршет та обід Львівської ОДА у грудні оплатили ПАТ ТГК «Дністер» на суму понад 11,5 тис грн.

Також у жовтні минулого року «Львів-Супутник» за кейтеринг отримав від Львівської ОДА ще 37,6 тис грн, а у вересні ТОВ «Місто Лева» отримало майже 18,6 тис грн за фуршет, а «Віденська кав‘ярня» – 8,5 тис грн за обід під час офіційної зустрічі.

Нагадаємо, у грудні у холі Львівської обласної ради запрацював буфет: відтепер у депутатів чаювання під час озвучення депутатських запитів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.