Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Шегині

facebook.com

Середа, 20 січня 2016, 18:04

У Шегинях конфіскували 14 планшетів на 15 штук

Шегині

Львівські прикордонники у пункті пропуску «Шегині» виявили електронні планшети, які незаконно намагалися ввезти до України.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України-Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 20 січня, в пункті пропуску «Шегині», прикордонники спільно з працівниками митниці попередили чергову спробу не декларованого ввезення в Україну мобільних телефонів.

Відтак, під час огляду легкового авто «Мерседес» польської реєстрації під керуванням мешканця Мостиського району Львівщини, прикордонники виявили не задекларовані товари. Оскільки авто оформлялося по смузі руху «зелений коридор» та жодних предметів водій не декларував, то прикордонники направили автівку на поглиблену перевірку та проінформували працівників митниці.

Всього у мешканця Львівщини виявили 14 планшетів Medion, загальною сумою понад 14 тисяч гривень та 7 наплічних сумок до них, вартістюпонад 10 тисяч гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.