Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комунальні підприємства

Четвер, 21 січня 2016, 17:39

На Львівщині керівників комунальних підприємств пропонують обирати на конкурсних засадах

комунальні підприємства

Обларада призначатиме керівників комунальних підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад Львівщини, лише після конкурсного відбору та голосування.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 20 січня, у Львівській облраді відбулося обговорення Положення про порядок призначення керівників комунальних закладів, на яке зібралися голови фракцій облради, громадські активісти, представники закладів культури, освіти.

«Усі пропозиції, які прозвучали на обговоренні, будуть внесенні у документ. І вже на сесії обласної ради депутати матимуть Положення про порядок призначення керівників з тими пропозиціями, які були сьогодні озвучені», – наголосив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

Додамо, що на сьогодні без керівників залишаються такі комунальні заклади: Львівська обласна клінічна лікарня «Охмадит», «Медицина катастроф»,  Львівський історичний музей, а Львівський палац мистецтв уже декілька років очолює виконувач обов’язків.

Загалом у спільній власності територіальних громад Львівської області перебуває 140 закладів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.