Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

продукти харчування

asnova.com

Вівторок, 26 січня 2016, 12:32

У лютому запрацює служба з перевірки продуктів харчування

продукти харчування

З 10 лютого в Україні розпочне роботу Держпродспоживслужба.

Про це повідомляє УНІАН.

Відтак, як зазначив сьогодні міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, початок роботи Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів заплановано на 10 лютого цього року.

«Ми розраховуємо 10 лютого зробити запуск. Можу попередньо анонсувати», – наголосив Олексій Павленко.

За його словами, 10 лютого планується запуск центрального апарату і регіональних відділень Держпродспоживслужби. Початок роботи відомства в регіонах передбачає одночасне припинення роботи реорганізованих і ліквідованих служб, на базі яких Держпродспоживслужба створюється.

Після запуску територіальних відділень Держпродспоживслужби продовжиться робота з формування її штату та бюджету. Павленко зазначив, що фінансування нового відомства відбуватиметься за рахунок виділених у державному бюджеті коштів на служби, що ліквідовуються чи реорганізовуються.

Нагадаємо, уряд доручив створити територіальні органи Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів замість Держсанепідслужби у листопаді минулого року.

Також уряд вирішив ліквідувати територіальні органи Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, а її майно передати до новоутвореної установи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.