Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

алкогольні вироби

Вівторок, 26 січня 2016, 13:34

На Львівщині оштрафували точки продажу алкоголю на два мільйони

алкогольні вироби

На Львівщині виявлено 164 порушень у сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, протягом 2015 року у області було проведено 189 перевірок підприємств, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, за результатами яких фірми було оштрафовано на загальну суму 2337,5 тис.грн.

Також було виявлено 164 порушень у діяльності цих підприємств. Найбільше з них – 92 порушення – щодо ведення обліку товарних запасів, 21 – зберігання алкогольних напоїв в місцях, не внесених до ЄДР, 16 – торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін на такі алкогольні напої, 11 – нарахування сум акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (комерційний продаж пального).

Окрім цього було зафіксовано 6 випадків безліцензійної торгівлі, 3 факти зберігання тютюнових виробів в місцях, не внесених до ЄДР, 6 фактів зберігання алкогольних напоїв та/або тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками акцизного податку.

Крім того, було проведено 6 позапланових документальних перевірок підприємств, які здійснюють роздрібну торгівлю бензином, за результатами яких донараховано 6644,7 тис.грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.