Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Турківський район

turka-ua.net

Вівторок, 26 січня 2016, 18:04

Керівника ліцею Турківщини спіймали на махінаціях з документами

Турківський район

Виконуючому обов'язки директора одного з ліцеїв Турківського району оголошено про підозру у розтраті понад 300 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, під час перевірки львівські правоохоронці встановили, що в. о. директора навчального закладу на Турківщині уклав 2 грудня минулого року з місцевим підприємцем договір купівлі-продажу, відповідно до якого підприємець повинен був здійснити поставку 170 тон твердого палива для обігріву приміщень ліцею.

Керівник ліцею підписав і завірив печаткою інші документи про те, що поставка палива була здійснена у повному обсязі, за що було сплачено 306 тис грн, однак насправді до навчального закладу паливо так і не надійшло.

Наразі правоохоронці проводять розслідування за фактом розтрати бюджетних коштів.

Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.