Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Закон про мову

majorua.com

Субота, 14 липня 2012, 13:18

Порушено кримінальну справу за фактом сутички Ірини Сех з міліціонером

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу за фактом сутички, котра сталася 5 липня між головою ЛОО ВО «Свобода», депутатом Львівської облради Іриною Сех та міліціонером в приміщенні Львівської ОДА. Про це «Варіантам» стало відомо з власних джерел.

Кримінальна справа порушена за фактом умисного заподіяння Іриною Сех працівнику міліції тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням своїх службових обов’язків, - уточнило джерело. 

Ірина Сех нібито «штовхала, дряпала та била» міліціонера. Такі дії можуть бути кваліфіковані як нанесення тілесних ушкодження у зв’язку із виконанням міліціонером своїх службових обов’язків, - пояснило джерело. 

Нагадаємо, Галицький райвідділ міліції Львова порушив кримінальну справу за фактом блокування роботи Львівської обласної державної адміністрації, котре відбулося на початку липня. Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Львівській області.

3-6 липня у Львові з ініціативи опозиційних партій відбувалися акції протесту проти ухвалення парламентом Закону про засади державної мовної політики. Учасники акції заблокували вхід у адміністративний будинок на Винниченка, 18 і не пропускали керівництво Львівської ОДА на роботу, вимагаючи від останніх підтримати вимогу опозиції – скасувати прийнятий закон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.